De ce înşală bărbaţii

Chiar dacă nu ne place să credem, există şi motive mai mult sau mai puţin plauzibile cu privire la infidelitatea noastră.

cheating

   1. Problemele ce decurg din viaţa de cuplu

Conflictele cu iubita sunt cele care-l fac pe bărbat să-şi înece amarul în alt pat. De cele mai multe ori, s-a dovedit că barbaţii nu sunt tocmai curajoşi, şi că nu vor să faca faţă micilor probleme ce s-au acumulat în timp, preferând mai tot timpul să fugă de ele, evident în braţele altei femei. Chiar dacă bărbaţii ar trebui să fie siguri, fermi pe poziţii, aleg aproape tot timpul să fuga de probleme, să nu dea piept cu ele.

   2. Plictiseala

Unul dintre motivele cele mai des întâlnite este plictiseala. Cei mai mulţi aleg să-şi verse amarul dincolo, decât să se uite în propria ogradă, să încerce să înfrumuseţeze ceea ce este deja.

   3. Pentru “stima de sine”

Mulţi cred că viaţa de cuplu îi poate determina să iasă din competiţia cu vitalitatea, şi astfel aleg să ducă o lupta cu propriul lor orgoliu, să demonstreze că încă mai pot face faţă la noi provocări.

   4. Nu se simt bine în pielea lor

Bărbaţii nu sunt stimulaţi emoţional când soţia este mult prea ocupată cu propria ei viaţă, cu munca, copiii, parinţii sau socrii. Din acest motiv, ei nu se simt apreciaţi, băgaţi în seamă. De cele mai multe ori, bărbatul înşală cu o persoană care ştie să-l “aprecieze”, să i se adreseze cât mai linguşitor.

Sursa: debarbati.ro