20 defecte pe care le au bărbaţii

femei

În urma unui studiu efectuat pe 2.000 de femei, în cadrul căruia au analizat comportamentul bărbatului faţă de femeie, cercetătorii au spus răspicat că şi cel mai “bun” bărbat tot are 31% defecte.

“Există defecte ale bărbaţilor pe care femeile le trec cu vederea, însă nu pot trece peste anumite comportamente”, a declarat Nikki McReynolds, una dintre persoanele care a coordonat studiul.

Totodată, a mai afirmat: ,,Poate că bărbaţii obişnuiţi nu vor putea să-l învingă pe David Beckham, dar pot face câteva schimbări minore, care vor face diferenţa”.

Cele mai comune „defecte” ale bărbaţilor se pare ca ţin de modul cel mai banal de socializare, de la problema veşnicului capac de wc, până la faptul de a fi neprietenos cu amicii iubitei. Toate sunt lucruri care-i fac pe bărbaţi să-şi dea mâna, căci, orice am spune, niciunul nu scapă de aceste mici greşeli de comportament.

În aceeaşi măsură, studiul a mai arătat că o treime dintre femei trec cu vederea peste faptul că partenerii lor se uita des la sport, dacă aceştia le sunt aproape când au nevoie, când simt că trebuie să discute cu ele, să le împărtăşească şi cele mai mici probleme, dar să le asculte totodată. Totuşi, o femeie din cinci este convinsă că, în fapt, bărbaţii mimează că le asculta, fiind cu capul în altă parte.

Dacă ar trebui să facem un portret al bărbatului perfect, atunci se impune să avem în vedere lista cu cele mai comune defecte, dar şi cele mai enervante:

1. Nu se „potrivesc” cu familia partenerei
2. Îi folosesc periuţa de dinţi
3. Nu lasă toaleta curată
4. Îi urăsc pe prietenii femeii
5. Nu se descurcă în preajma copiilor
6. Sunt leneşi
7. Nu-şi rad barba prea des
8. Lasă unghiera „deschisă” după ce o folosesc
9. Conduc prea repede
10. Sunt morocănoşi
11. Îşi iubesc mama exagerat!
12. Nu închid uşa de la baie când folosesc toaleta
13. Lasă hainele murdare aruncate pe jos
14. Nu îşi pensează părul facial
15. Critică modul în care conduce partenera lor
16. Râgâie sau flatulează
17. Nu le plac câinii
18. Nu îşi ajută partenerele la curăţenie
19. Se uită prea mult la sport
20. Nu îşi ajută partenerele la gătit

Sursa: debarbati.ro