6 fantezii pe care le are orice femeie

1. Să facă pe stripteuza

Ce poate fi mai incitant decât sa îţi dai hainele jos, uşor, una câte una, pe ritmul muzicii sub privirile pline de dorinţă ale bărbaţilor aflaţi în public? Multe femei au fantezii de acest gen, iar cele mai curajoase dintre ele le pun în aplicare cu iubitul. Este şi una dintre cele mai populare fantezii ale bărbaţilor – sex cu o stripteuză – aşa că amândoi au de câştigat.

2. Să facă sex cu o altă femeie

Multe femei recunosc că se simt atrase de persoane de acelaşi sex, fără însă a face ceva în acest sens. Pentru cele mai puţin curajoase, care nu sunt deschise unei astfel de experienţe, fanteziile sunt singura soluţie. Deşi multe femei şi-ar dori o experienţă în trei, cu partenerul şi înca o femeie, se tem de ameninţarea pe care această femeie ar reprezenta-o pentru relaţia lor.

3. Sex în 3 cu doi bărbaţi

Nu este tocmai cea mai populară fantezie printre bărbaţi, însa femeile visează la asta. Sa fie admirată şi dorită nu de unul, ci de doi bărbaţi, nu poate decât sa încante orice femeie.

4. Sex cu un străin / one night stand

Deşi multe femei nu accepta uşor ideea de a face sex cu un străin, totuşi nu se pot abţine să se întrebe cum ar fi sa aibă o aventură de o noapte cu un bărbat sexy, pe care nu îl vor mai vedea niciodată în viaţa lor. Misterul, suspansul şi neprevăzutul nu pot decât să creeze o atmosferă sexy şi incitantă.

5. Să fie dominate

Aceasta a fost dintotdeauna una dintre cele mai răspândite fantezii printre femei, însa după apariţia “Fifty Shades of Grey” din ce în ce mai multe femei ar vrea să se vadă în postura Anastasiei Steele.

6. Sex în spaţii publice sau aer liber

Este excitant să faci sex în altă parte decât în confortul propriei case. Însă nu toată lumea are curaj sa dea frâu liber fanteziilor de acest gen, de teama de a nu fi prins.

Sursa: debarbati.ro