Test online de personalitate în doar 15 minute!

test de personalitate

De la visători altruişti la temperamente narcisiste, fiecare dintre noi avem un mix de personalităţi şi comportamente. Testul realizat pe platforma International Personality Item Pool este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune şi mai stabile teste de personalitate.

De sigur, un test de numai 20 de minute nu poate capta diveristatea pe care fiecare din noi o avem. Cu toate acestea, este amuzant să explorăm felurile în care personalitatea noastră este măsurată. Cel mai bine, faceţi testul online. Durează mai puţin de 20 de minute.

Potrivit testului, personalitatea ta este compusă din 5 mari categorii, numite şi “Big Five”. Aceste categorii sunt: extraversiunea, consimţământul, conştiinciozitatea, nevroza şi deschiderea la noi experienţe. Categoriile sunt după aceea divizate în alte 6 sub-categorii. Spre exemplu, “deschiderea la noi experienţe” este divizată în imaginaţie, interese artistice, emoţie, spirit de aventură, intelect şi libertate.

Rezultatele pe care le vei obţine în urma acestui test sunt bazate pe cât de mult eşti sau nu de acord cu un set de întrebări pe o scară de la 1 la 5.

Sunt, de fapt, două teste pe care le poţi face. Unul este format din 300 de întrebări care se rezolvă în mai puţin de 40 de minute, în timp ce al doilea are numai 120 de întrebări care se pot rezolva în maxim 15 minute. Acestea fiind spuse, mă întreb dacă alegerea testului pe care îl vei face spune ceva despre răbdarea pe care o ai…

Testul poate fi completat aici.

Atenţie, întrebările sunt în limba engleză.

Sursa: ifuckinglovelscience.com