Cele mai sexy 15 destinaţii din lume

1. Amsterdam [Olanda]

Amsterdam

Când te gândeşti la Amsterdam, probabil îţi vin două lucruri în minte. În primul rând te gândeşti la frigul permanent, indiferent de anotimp, pe care îl simţi când ajungi acolo. În al doilea rând îţi vin în minte tot felul de ierburi pe care le poţi fuma liber şi fără nici un fel de problemă. Ar mai fi un al treilea lucru prin care Amsterdamul este cunoscut: Red Light District. Dacă îţi plac astfel de distracţii, atunci Amsterdam este locul pentru tine!

2. Cabo San Lucas [Mexic]

Cabo San Lucas

Cum este şi normal, vor fi câteva destinaţii tropicale în acest top. Să începem cu cea mai evidentă: Cabo San Lucas. La început de primăvară, Cabo este este întotdeauna printre cele mai vizitate, poate chiar cea mai vizitată locaţie. Datorită acestui lucru, sunt mari şanse, ca dacă mergeţi în Cabo, să găsiţi foarte multe persoane tinere de sex opus plimbându-se pe frumoasele plaje.

3. Las Vegas [Statele Unite]

las vegas

Sin City (Oraşul Păcatelor), aşa cum mai este numit Las Vegas, este cu siguranţă în top 3 destinaţii sexy din lume. Dacă ai de gând să petreci o noapte de neiutat să ştii că “ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”. Fie că-ţi plac cluburile de noapte, jocurile de noroc sau femeile frumoase, Las Vegas este destinaţia ideală pentru tine!

4. Mykonos [Grecia]

Mykonos

În cele din urmă, insulele greceşti. Dacă te uiţi după o destinaţie sexy pe Marea Mediterană, atunci ai găsit-o! Când vorbim de insulele greceşti, Mykonos este cu siguranţă cea mai frumoasă dintre ele. Este un loc în care petrecerile încep întotdeauna îaninte ca soarele să apună, iar oamenii sunt sexy.

5. Barcelona [Spania]

barcelona

Barcelona este una dintre cele mai frumoase destinaţii pe care o poţi vizita. Pe lângă incredibilele picturi pe stradă, oraşul oferă oricărui turist un aer de cultură vestică. Vei trăi aceste senzaţii în orice club sau teresă. Petrecerile de pe plajele Barcelonei sunt printre cele mai sălbatice din lume!

6. Cape d’Agde [Franţa]

Cap d'Agde

Poate ai mai auzit de acest orăşel până acum. Dacă nu, atunci pregăteşte-te să rămâi uimit. Nu este doar o plajă de nudişti, este un întreg oraş nud! Te poţi plimba prin parc sau pe stradă doar în costumul lui Adam şi al Evei. Este motivul pentru care a fost numit şi The Naked City (Oraşul Dezbrăcat).

7. Trinidad şi Tobago [Caraibe]

Trinidad si Tobago

Se numeşte Carnaval şi are loc în zilele ce preced Ash Wednesday (Miercurea Cenuşie) din Trinidad/Tobago. Este cea mai mare petrecere de pe planetă! Mai sexy şi mai nebună decât ţi-ai imaginat vreodată!

8. Negril [Jamaica]

Negril

Cauţi să te simţi bine într-o locaţie exotică dar vremurile în care petreceai până la zori s-au scurs? Atunci Negril este destinaţia pentru tine. Te poţi “relaxa” în staţiunea numită Hedonism, localizată pe plajele din Montego Bay. Această staţiune este pentru nudişti, aici organizându-se numeroase petreceri sexy în fiecare săptămână cu tematică BDSM!

9. Los Angeles [Statele Unite]

Los Angeles

Vei găsi în LA cele mai sexy femei din lume. Este oraşul perfect pentru a fi descoperit de casele de producţii pentru diverse filme. Doar o mică parte dintre cei care merg în Los Angeles pentru acest lucru ajung să fie remarcaţi. Restul, se pierd în petrecerile fără sfârşit care se ţin noapte de noapte aici. Dacă ştii localnici, îţi va fi foarte uşor. În caz contrar, ai nevoie de mulţi bani în cont pentru a te face remarcat.

10. Bangkok [Thailanda]

Bangkok

Care este capitala Thailandei? Bangkok! Este un oraş incredibil cu multe de oferit unei persoane care caută o vacanţă sexy. Pe lângă asta, Thailanda este foarte libertină în ceea ce priveşte sexualitatea. Dacă doreşti să găseşti un club senzual pentru tine, atunci Khao Sanh Road este cartierul unde poţi face acest lucru.

11. Rio de Janeiro [Brazilia]

Acest oraş este binecunoscut pentru felul în care ştie să petreacă. Braziliencele sunt printre cele mai sexy femei din lume. Dacă eşti singur şi vrei să găseşti o fată frumoasă pentru tine, Brazilia poate fi destinaţia.

12. Jackson Hole [Statele Unite]

Jackson Hole

După atâta soare şi locuri exotice e timpul şi pentru ceva mai friguros. Poate cauţi o destinaţie la fel de sexy, dar pe care să o vititezi iarna. Este locul perfect pentru snowboard şi schi. Seara, în Jackson Hole, se organizează cele mai sălbatice petreceri montane!

13. Miami [Statele Unite]

Miami

E clar ca Miami nu avea cum să lipsească din acest top! În Miami se organizează cele mai mari petreceri din Statele Unite. Este un loc în care ziua te poţi plimba pe plajele însorite din South Beach iar noaptea poţi alege din mulţimea de cluburi pline de fete frumoase. Dacă alegi Miami ca destinaţie de vacanţă, ai grijă cum îţi orodonezi bugetul. Este unul dintre cele mai scumpe oraşe din lume!

14. Turks şi Caicos [Marea Britanie]

Turks si Caicos

Cauţi un loc romantic şi plin de frumuseţe? Insulele Turks şi Caicos din Marea Britanie sunt unele dintre cele mai private staţiuni pe care le-ai putea vizita. Locul este ideal pentru cupluri dar şi pentru cei care adoră liniştea. Insulele Turks şi Caicos este destinaţia ideală dacă doreşti o vacanţă tropicală pentru tine şi partener.

15. Maldive [Asia]

Maldive

Este cea mai mică ţară din Asia. Insulele Maldive sunt recunoscute pentru peisajul plin de diversitate. Este destinaţia preferată de cei cu bani. Dacă eşti printre norocoşii care îşi vor petrece vacanţa acolo, să nu uiţi de multitudinea de insule private pe care le poţi vizita.

Sursa: traveltips4life.com